Blanda köttet med 15 ml sojasås, 6 g finhackad vitlök och 1 tsk chiliflakes. Låt marinera i 5–10 min.
15 mMoo shu pork tacos
Fusioninspirerad rätt som förenar Moo Shu-pork med mjuka tacobröd. Fläskköttet bryns i sesamolja och blandas med hoisinsås, vitkål och morötter innan det serveras i tacos.
Förberedelsetid
21m
Tillagning
14m
Total tid
35m
Portioner
4
Svårighetsgrad
Hard
Hälsa
5.0/10
-
#1087
-
#1088
-
#1089
-
#1090
-
#1091
-
#1092
-
#1093
-
#1094
-
#1095
-
#1096
-
#1097
-
#1098
Laga med trygghet
Följ stegen och bocka av dem allt eftersom.
Hetta upp en stor panna eller wok med 1 msk sesamolja och bryn köttet snabbt tills det får färg.
1 mTillsätt morötter, svamp och resterande vitlök; fräs 2–3 minuter tills de börjar mjukna.
3 minuteTillsätt vitkål och fräs ytterligare 2 minuter tills den mjuknar men behåller lite krispighet.
2 minuteRör i 60 ml hoisinsås och 15 ml sojasås; låt småputtra 2 minuter så smakerna blandas.
60 mVärm tacobröden i torr panna eller i ugn tills de är mjuka och lätt krispiga runt kanterna.
Fördela köttfyllningen över bröden och toppa med strimlad salladslök och sesamfrön innan servering.
Kökstips
Små puffar för ett smidigare köksflöde.
- Prep all ingredients before starting to cook
- Taste and adjust seasoning throughout cooking
Perfekta kombinationer
Lyft måltiden med drycker och tillbehör.
Vin och dryck
- Light red or crisp white wine
Utforska vidare
Fler smaker som håller inspirationen vid liv.