Skär torskfilén i jämnstora bitar (2–3 cm). Blanda 0.5 tsk salt, 1 tsk paprikapulver, 1 tsk spiskummin och 0.5 tsk chilipulver. Gnugga kryddorna över fisken och låt vila medan salladen görs.
Fisktacos
Fräcka tacos med pan-stekt torsk, krispig kålsallad och en frisk limecreme. Snabbt och enkelt för en familjemiddag.
Förberedelsetid
18m
Tillagning
12m
Total tid
30m
Portioner
4
Svårighetsgrad
Hard
Hälsa
5.0/10
-
#1073
-
#1074
-
#1075
-
#1076
-
#1077
-
#1078
-
#1079
-
#1080
-
#1081
-
#1082
-
#1083
-
#1084
-
#1085
-
#1086
Laga med trygghet
Följ stegen och bocka av dem allt eftersom.
Blanda ihop limesaft (2 msk), gräddfil och majonnäs i en liten skål. Smaka av med svartpeppar och ställ åt sidan.
2 mAnsa och strimla rödkål (200 g) och morot (150 g). Blanda salladen med 2 msk olivolja och en nypa salt. Låt vila 5 minuter.
2 mVärm en stekpanna med 2 msk olivolja. Stek fisken 2–3 minuter per sida tills den är genomstekt och krispig.
2 mVärm maistortitas (8 st) i en torr panna 1–2 minuter tills de är varma och lätt mjuka.
2 minuteFyll varje tortilla med fisken, toppa med sallad och limecreme. Avsluta med lite extra lime över och servera direkt.
Kökstips
Små puffar för ett smidigare köksflöde.
- Prep all ingredients before starting to cook
- Taste and adjust seasoning throughout cooking
Perfekta kombinationer
Lyft måltiden med drycker och tillbehör.
Vin och dryck
- Light red or crisp white wine
Serveringsidéer
- Perfect for weeknight dinners
Utforska vidare
Fler smaker som håller inspirationen vid liv.
Schnitzel med smörstekta potatisar och rödvinssky
Oxfilé med potatisgratäng och rödvinssås
Quesadillas
Teriyakikyckling
Krämig gnocchi med salsiccia
Pappardelle med svamp fetaost dill och citron