Koka riset enligt anvisningarna på förpackningen.
Kyckling burritos
Smakrika kycklingfyllda burritos med ris, svarta bönor och majs. Servera med sallad, tomat, salsa och gräddfil.
Förberedelsetid
27m
Tillagning
18m
Total tid
45m
Portioner
4
Svårighetsgrad
Hard
Hälsa
5.0/10
-
#1036
-
#1037
-
#1038
-
#1039
-
#1040
-
#1041
-
#1042
-
#1043
-
#1044
-
#1045
-
#1046
-
#1047
-
#1048
-
#1049
-
#1050
-
#1051
Laga med trygghet
Följ stegen och bocka av dem allt eftersom.
Skär kycklingbröstfilé i tunna strimlor. Krydda med tacokrydda och 1 tsk salt.
Värm upp olivolja i en stor stekpanna och bryn kycklingen till genomstekt och lätt gyllene.
Tillsätt hackad lök, hackad vitlök och paprika; fräs tills löken är mjuk och paprika har färg.
Rör ner majs och svarta bönor och låt allt bli varmt.
Fördela riset jämnt på varje tortilla. Fyll med kycklingblandningen, sallad, tomat och ost. Lägg till salsa och en klick gräddfil.
Vira burritos och värm dem i en torr stekpanna ca 2–3 minuter per sida tills ytan är gyllene och osten smält.
3 minuteServera varma
Kökstips
Små puffar för ett smidigare köksflöde.
- Prep all ingredients before starting to cook
- Taste and adjust seasoning throughout cooking
Perfekta kombinationer
Lyft måltiden med drycker och tillbehör.
Vin och dryck
- Light red or crisp white wine
Utforska vidare
Fler smaker som håller inspirationen vid liv.
Panang curry med ris
Quesadillas
Oxfilé med potatisgratäng och rödvinssås
Gyros i tunnbröd med tzatziki
Höstgryta med svamp och äpple
Vodkapasta