Koka ris enligt anvisningen och låt svalna något.
Vegetarisk burriots
En smakrik och enkel vegetarisk burrito-rätt med ris, bönor, majs och färska grönsaker, rullade i mjuka tortillabröd. Servera med lime och koriander.
Förberedelsetid
27m
Tillagning
18m
Total tid
45m
Portioner
4
Svårighetsgrad
Hard
Hälsa
5.0/10
-
#1008
-
#1009
-
#1010
-
#1011
-
#1012
-
#1013
-
#1014
-
#1015
-
#1016
-
#1017
-
#1018
-
#1019
-
#1020
-
#1021
-
#1022
-
#1023
-
#1024
-
#1025
Laga med trygghet
Följ stegen och bocka av dem allt eftersom.
Fräs hackad rödlök, vitlök och paprika i olivolja tills mjuka. Tillsätt majs, avrunna svarta bönor och tomater; krydda med spiskummin, chili, salt och peppar. Låt puttra 5–7 minuter.
7 minuteVänd i färsk spenat mot slutet.
Gör en enkel guacamole: mosa avokado med limejuice, salt och peppar.
Värm tortillabröden så de blir mjuka. Fyll varje tortilla med ris och bön- och grönsakssmet, toppa med ost. Rulla ihop burritoerna och servera med extra limeklyfta och koriander.
Servera direkt.
Kökstips
Små puffar för ett smidigare köksflöde.
- Prep all ingredients before starting to cook
- Taste and adjust seasoning throughout cooking
Perfekta kombinationer
Lyft måltiden med drycker och tillbehör.
Vin och dryck
- Light red or crisp white wine
Utforska vidare
Fler smaker som håller inspirationen vid liv.
Panerad aubergine med paprikaröran Muhammara
Pasta Pomodoro
Asiatisk Kålpannkaka med sojamarinerad kålsallad
Pasta med kronärtskocka och citron
Snabba nudlar i krämig och het sås
Pappardelle med svamp fetaost dill och citron