Koka gnocchi i lättsaltat vatten enligt förpackningen tills de flyter upp. Häll av och håll varmt.
Krämig gnocchi med salsiccia
En krämig och smakrik rätt där mjuk gnocchi möter saftig salsiccia i en len gräddsås med parmesan och spenat. Snabb att laga och perfekt som vardagslyx.
Förberedelsetid
18m
Tillagning
12m
Total tid
30m
Portioner
2
Svårighetsgrad
Medium
Hälsa
5.0/10
-
#878
-
#879
-
#880
-
#881
-
#882
-
#883
-
#884
-
#885
-
#886
Laga med trygghet
Följ stegen och bocka av dem allt eftersom.
Skiva salsiccia i cirka 1 cm tjocka skivor och bryn dem i en stor stekpanna med olivolja tills de är gyllenbruna och krispiga.
Tillsätt finhackad gul lök och pressad vitlök till pannan och fräs tills löken mjuknar och doftar.
Häll i grädde och låt småkoka i 2–3 minuter tills såsen tjocknar. Tillsätt parmesan och rör tills den smält och såsen blivit slät.
3 minuteRör i spenat tills den vissnar, cirka 1–2 minuter. Smaka av med salt och svartpeppar.
2 minuteVänd ner gnocchi i såsen och låt allt bli varmt igen, 1–2 minuter. Servera direkt och toppa gärna med extra parmesan.
2 minuteKökstips
Små puffar för ett smidigare köksflöde.
- Taste and adjust seasoning throughout cooking
Perfekta kombinationer
Lyft måltiden med drycker och tillbehör.
Vin och dryck
- Light red or crisp white wine
Serveringsidéer
- Perfect for weeknight dinners
Utforska vidare
Fler smaker som håller inspirationen vid liv.
Teriyakikyckling
Gyros i tunnbröd med tzatziki
Oxfilé med potatisgratäng och rödvinssås
Quesadillas
Höstgryta med svamp och äpple
Schnitzel med smörstekta potatisar och rödvinssky